Het counselingtraject

Wat kun je van NLP-counseling verwachten?

 

Intake

In het eerste (vrijblijvende) gesprek verkennen we waar je tegenaan loopt en wat je wilt aanpakken. We bespreken dan ook wat ik je kan bieden.

Traject

Afhankelijk van je vraag beslaat het traject maximaal zes gesprekken van ongeveer 1,5 uur. Je krijgt opdrachten mee voor de tijd tussen onze gesprekken.

We besteden veel aandacht aan het heden (wat speelt er nu), zonodig kijken we naar het verleden (hoe en wanneer is dit ontstaan), maar we richten ons vooral op de toekomst (hoe wil je het). De rode draad hierbij is je gevoelsbeleving waarmee je meer inzicht krijgt in het hoe en waarom jij zaken en situaties op deze wijze beleeft en dus op deze wijze reageert.

Ik moedig je aan een brug te slaan tussen het besprokene en de werkelijkheid van alledag. En ik stimuleer je in het toepassen van je nieuwe inzichten in je dagelijks leven.

 

Kosten

Het eerste gesprek is gratis. Daarna zijn de kosten € 75,- per gesprek. Mocht dit bedrag een beletsel vormen, dan is het soms mogelijk ervan af te wijken. Afhankelijk van je ziektekostenverzekering worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

Opgave voor counseling

    MrMrsMiss

    Velden met een * zijn verplicht