Meer dan een leertherapie

 

NLP-counseling is een methode voor mensen die worstelen met een probleem, een hulpvraag of een ziekte. In deze methode zijn verschillende soorten therapeutische invalshoeken samengebracht tot één geheel.

NLP-counseling is ontwikkeld door de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 

Eerst mens, dan deskundige

Essentieel in NLP-counseling is het basisprincipe 'eerst mens, dan deskundige'. NLP-counseling richt zich niet op het symptoom, maar op de mens achter het symptoom. Ik stel jou centraal; technieken en theorieën hebben een ondersteunende rol.

Ik stem af op jouw unieke zelf en ga ervan uit dat jij over alle mogelijkheden beschikt om weer op je innerlijk kompas te leren varen. Dit betekent dat ik oog en oor heb voor jou als heel en compleet mens.

 

Bewustwording

Door je van je manier van functioneren bewust te worden, ontdek je waarin je je al goed ontwikkeld hebt en wat je nog kunt leren. Dan kun je je keuzemogelijkheden uitbreiden. Je leert niets af, maar vergroot je mogelijkheden om met zaken en situaties om te gaan. Dit kun je vervolgens testen in je dagelijks leven. Als jij je anders gedraagt, roep je andere reacties van je omgeving op.

 

Agenda Hoogeveen

Agenda van de Academie voor Psychologica

29 Mar 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

17 Apr 2018
Gratis informatieavond NLP Hoogeveen

26 Apr 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

29 May 2018
Gratis informatieavond NLP Hoogeveen

31 May 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

19 Sep 2018
NLP Master Practitioner woensdag Hoogeveen

19 Oct 2018
Opleiding NLP practitioner vrijdag Hoogeveen