Wat kun je van NLP-counseling verwachten?

 

Intake

In het eerste (vrijblijvende) gesprek verkennen we waar je tegenaan loopt en wat je wilt aanpakken. We bespreken dan ook wat ik je kan bieden.

Traject

Afhankelijk van je vraag beslaat het traject maximaal zes gesprekken van ongeveer 1,5 uur. Je krijgt opdrachten mee voor de tijd tussen onze gesprekken.

We besteden veel aandacht aan het heden (wat speelt er nu), zonodig kijken we naar het verleden (hoe en wanneer is dit ontstaan), maar we richten ons vooral op de toekomst (hoe wil je het). De rode draad hierbij is je gevoelsbeleving waarmee je meer inzicht krijgt in het hoe en waarom jij zaken en situaties op deze wijze beleeft en dus op deze wijze reageert.

Ik moedig je aan een brug te slaan tussen het besprokene en de werkelijkheid van alledag. En ik stimuleer je in het toepassen van je nieuwe inzichten in je dagelijks leven.

 

Kosten

Kijk hier voor ziektekostenverzekeringen die counseling erkennen en dus vergoeden

Het eerste gesprek is gratis. Daarna zijn de kosten € 65,- per gesprek. Mocht dit bedrag een beletsel vormen, dan is het soms mogelijk ervan af te wijken. Afhankelijk van je ziektekostenverzekering worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Agenda Hoogeveen

Agenda van de Academie voor Psychologica

29 Mar 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

17 Apr 2018
Gratis informatieavond NLP Hoogeveen

26 Apr 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

29 May 2018
Gratis informatieavond NLP Hoogeveen

31 May 2018
Werkplaats familieopstellingen Hoogeveen

19 Sep 2018
NLP Master Practitioner woensdag Hoogeveen

19 Oct 2018
Opleiding NLP practitioner vrijdag Hoogeveen